Wie ik ben

Mijn hele leven ben ik gefascineerd door wat ik zie om mij heen. Dat begon met de poes Pluis Machteltvan vroeger, ging over in de studie Biologie waarin ik leerde ‘hoe de wereld werkt’, daarna ontdekte ik mijn liefde voor beeldhouwen in steen waar kijken net zo belangrijk is als hakken en ging daarna over in diverse privé- en werksituaties. Veel momenten waarin ik het niet begreep, worstelde met wat er tussen mij en anderen gebeurde en waarom toch.

Door diverse trainingen, cursussen, opleidingen en persoonlijke begeleiding maar vooral door de jaren heen met ups en downs ontstond er de kunst van het objectief kijken, het zien van de verschillende perspectieven en het blijven vragen.
Met collega’s, vrienden, medewerkers en leidinggevenden ontstonden er van nature fijne en goede gesprekken waarbij ik door te vragen, verwonderen, confronteren en stil zijn de ander op weg hielp.

Sinds het besef er is dat ik dit het liefste doe geef ik ruimte aan deze kracht. Mijn eigen waarheid onder ogen zien; Fírinne.
Door bewust te blijven van mijn eigen ontwikkeling blijf ik mijn blik verscherpen en mijn hart verzachten.

Ik ondersteun bij ontwikkeling door licht te schijnen op dat wat onzichtbaar is (gebleven).

Graag praat ik met je verder,

Machtelt
06 456 96 765