Particulier

Particulier

Als coach begeleid ik je in jouw proces om jouw doel te bereiken.

Wat kan dat doel zijn?
Omgaan met specifieke (werk)situaties, rust in je hoofd, daadkrachtiger reageren, je gevoel meer laten spreken, sterker voor jezelf opkomen, gesprekken voeren, etc.
Maar ook als je geen doel hebt, even niet meer weet wat je wilt of waar je heen gaat, kan ik je ondersteunen. Samen vinden we jouw wens.

In gesprek gaan we samen op zoek naar jouw knelpunten, valkuilen en jouw waarheid. Ik vraag, houd de spiegel voor en creëer de ruimte waarin jij jouw ontdekkingen doet. Ik stel me flexibel op en bied wat nodig is. Soms is dat afwachtend, soms motiverend, andere keren confronterend.
Ik ben gericht op ervaren en gebruik dus technieken om je gevoel aan te spreken.

Coachingssessies geven inzichten die rust en ruimte brengen op korte termijn en samen zorgen we dat je dit op lange termijn kan vasthouden welke situatie zich ook voordoet.

Natuurcoaching

Coachen doe ik graag in en met de natuur. We gaan er samen op uit. Het bos in.
Daarbij gebruik ik het wandelen, de geluiden, geuren, kleuren en de natuur om jouw verhaal te spiegelen. Ik daag je uit in die spiegel te kijken en te ervaren wat je dan ziet en voelt.

De natuur, met haar metaforen, is onuitputtelijk en helpt je om zaken achter te laten, te ontdekken en weer op te laden.