Hoogbegaafd en/of hooggevoelig?

Hoogbegaafd?

Als hoogbegaafde bezie je het leven vaak net vanuit een ander perspectief. Door mijn eigen ervaringen ben je bij mij aan het juiste adres. Ik denk snel, schakel snel en kan mee in een hak-op-de-tak verhaal van jou, ik ontwar en ontrafel en kom snel met je tot de kern.
Ben je een onderpresteerder of niet blij met je werk of op een andere manier ? Dan prikkel ik je en kan je bijvoorbeeld met behulp van de Archetypetest jouw talenten achterhalen en stippelen we samen de weg naar jouw nieuwe toekomst uit.


Hooggevoelig?

Mensen die gevoeliger zijn ervaren de wereld intenser dan gemiddeld en ervaren vaak dagelijks de voor- en nadelen van hun hooggevoeligheid.
Ik beleef het leven ook intenser en daar ben ik dagelijks blij mee, zeker omdat ik gedurende de jaren steeds meer leer om te gaan met de lastige kanten.
Samen met het bos zorg ik voor rust tijdens de sessie zodat je gevoel en hoofd samen werken op weg naar je gewenste doel.