Wie ik ben

Wie ik ben

Door jarenlang in verschillende typen organisaties in uitlopende functies te werken heb ik ontdekt wat mijn talenten zijn. Sinds dit besef er is, geef ik ruimte aan deze kracht. Mijn eigen waarheid onder ogen zien; Fìrinne.
Ik ben scherp van tong en warm van hart, maak wat zwaar is luchtiger.
Als je écht wilt of moet veranderen ben je bij mij aan het juiste adres. Ik begeleid jou, zodat je de verandering in jouw leven voor elkaar krijgt.

We hebben daar niet lang voor nodig, de meeste trajecten zijn na 3 of 4 sessies klaar. Dit betekent wel dat ik je aan het werk zet. Sessies bij mij zijn stevig, confronterend, maar bovenal geven ze ruimte en een helder blik op de toekomst.
Ik neem je mee door het mooie bos van de Utrechtse Heuvelrug, tijdens de wandeling is er ruimte voor gesprek, maar ook voor stilte.